ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ


 Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια των παράλληλων δραστηριοτήτων του, λειτουργεί για ενδέκατη χρονιά φέτος Πειραματική Ερασιτεχνική Σκηνή για όποιους  πολίτες θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο. Στο κάλεσμα αυτό του Θεάτρου μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε, ηλικίας από 18 ετών και άνω, που τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το θέατρο ερασιτεχνικά.


Φέτος θα δημιουργηθεί κι ένα 4ο τμήμα ενηλίκων που θ’ αποτελείται από όσους μαθητές έχουν φοιτήσει στο παρελθόν στην Πειραματική κι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 3 χρόνια φοίτησης. Σκοπός είναι να έχουν χώρο, καθοδήγηση κι επιμόρφωση για να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την ενασχόλησή τους με την τέχνη του θεάτρου.  
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 13 έως και 22/10/2014, και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Επίσης για όγδοη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει και το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 13 έως και 22/10/2014, και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2821044256 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στα γραφεία του Θεάτρου στο κτίριο του Βενιζελείου Ωδείου (Νικ. Φωκά 5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............